Contact

Het Laar
Molenstraat 175
2840 Reet

Tel. 03/888.02.79
info@hetlaarhuisartsen.be

ARTSEN

Alle artsen zijn volledig geconventioneerd en houden zich aan de tarieven zoals afgesproken met het RIZIV.

KLARA AMPE

RIZIV 1-47414-26-004

KLARA AMPE

RIZIV 1-47414-26-004

Ik volgde mijn artsenopleiding aan de Universiteit van Gent en werk sinds 2004 met hart en ziel in deze praktijk.

Ik volgde een opleiding tropische geneeskunde aan het ITG.

Ik ben huisartsen-opleider en zorg voor de begeleiding van onze HAIO (Huisarts in Opleiding). Daarnaast ben ik lid van de algemene vergadering van DomusMedica.

Samen met u zoek ik graag naar de beste manier om uw gezondheid te bevorderen.

KRIS BLEYS

RIZIV 1-18166-77-004

KRIS BLEYS

RIZIV 1-18166-77-004

BART EVENS

RIZIV 1-73638-89-004

BART EVENS

RIZIV 1-73638-89-004

Elisabeth Segaert

RIZIV 1-05375-01-006

Elisabeth Segaert (HAIO)

RIZIV 1-05375-01-006

Ik studeerde in 2021 af als basisarts en startte vervolgens de driejarige opleiding tot huisarts. Vooraleer ik hier startte, werkte ik 6 maanden in een ziekenhuis. En nu volbreng ik het laatste deel van mijn opleiding in Het Laar. Ik zal hier werken tot september 2024.

Als arts geloof ik sterk in ‘shared-decision making’. Dat wil zeggen dat ik het belangrijk vind om goed naar je te luisteren, en dat ik altijd mijn best zal doen om samen met jou tot een beslissing of behandeling te komen waar jij je goed bij voelt.

SECRETARIAAT

Onze secretariaatsmedewerkers zijn onmisbare schakels in ons team.

Ze zorgen voor het onthaal, maken afspraken, beantwoorden telefoons en mails, zorgen voor een vlotte administratie, … en ze beheren de agenda van de artsen.

Zij kunnen je geen medisch advies geven en ze schrijven ook geen attesten uit. Daarvoor moet je een afspraak maken bij een arts.

Openingsuren secretariaat:
Elke werkdag: 8-13 uur en 16-18 uur

Annick Massart

SECRETARIAAT

Annick Massart

SECRETARIAAT

Laura Lolea

SECRETARIAAT

Laura Lolea

SECRETARIAAT

In maart 2021 deed ik hier de eindstage voor mijn studies van Medisch Administratief Bediende… en ik kon in het team blijven werken! Daar was ik heel blij om. Als assistente ben ik het eerste aanspreekpunt voor patiënten; de schakel tussen u en de huisarts. U kan me contacteren voor afspraken, administratieve zaken en allerhande vragen.

Ik probeer steeds een luisterend oor te bieden en de nodige empathie aan de dag leggen. Ik vind het zeer fijn dat ik mensen kan helpen en iets voor hen kan betekenen. Ik kom dus elke dag met veel plezier werken, en kijk ernaar uit u te ontmoeten!

Verpleegkundigen

Sommige zaken vertrouwen de artsen toe aan onze verpleegkundigen.

Bijvoorbeeld: bloedafname, elektrocardiogram, preoperatieve onderzoeken, wondverzorging, verwijderen hechtingen, vaccinaties, opvolging van chronische aandoeningen zoals diabetes, intakegesprekken, …

Zo verlichten zij het werk van de huisartsen, en hebben die meer tijd voor jou.

LUDO VERCAMMEN

VERPLEEGKUNDIGE

LUDO VERCAMMEN

VERPLEEGKUNDIGE

Iedereen is welkom bij mij, maar gezien mijn opleiding als verpleegkundige kan je bij mij terecht voor bloedafname, ECG (filmpje van het hart), wondverzorging, verwijderen hechtingen, inspuitingen, vaccinaties, opvolging van chronische aandoeningen (na overleg en met goedkeuring van de arts), intakegesprek, oppuntstelling van jouw dossier, … Daarnaast kan de arts jou nog voor andere zaken bij mij langsturen.

Als verpleegkundige in de huisartsenpraktijk vind ik het zeer fijn om mensen te helpen en vooral om ‘zorg op maat’ te bieden. Naast mijn ruime ervaring als spoedgevallenverpleegkundige en leidinggevende binnen de ouderenzorg, beschouw ik mijn empathie en geduld als de grootste troeven om mijn job goed te kunnen uitoefenen

HILDE REYNDERS

VERPLEEGKUNDIGE

HILDE REYNDERS

VERPLEEGKUNDIGE

Ik heb 30 jaar als verpleegkundige in een ziekenhuis gewerkt. Vanaf september kom ik deeltijds het team van Het Laar versterken.

Ik zal de artsen ondersteunen met technische handelingen zoals bloedafnames, ECG’s (filmpjes van het hart), staalafnames en wondzorg. Daarnaast zal ik me ook toeleggen op educatie, preventie en systematische opvolging van bepaalde dossiers.

Ik kijk er enorm naar uit om samen te werken met verschillende disciplines. Als hecht, warm en klein team kunnen we heel persoonlijke contacten onderhouden – zowel met elkaar als met u. Zo gaan we samen voor hetzelfde doel: u de beste zorg bieden. Mijn hart ligt bij mensen, dus ik hoop hier zeker mijn deel aan bij te dragen.

Diëtiste

Een gezonde levensstijl gaat altijd hand in hand met gezonde voeding.

Onze diëtiste begeleidt je naar een gezond voedingspatroon. Ze helpt patiënten die willen vermageren, met eetstoornissen kampen, intensief sporten, aan diabetes lijden, intoleranties of allergieën hebben, vegetarisch of veganistisch willen eten, …

Elien Aerts

Diëtiste en diabetes-educator

Elien Aerts

Diëtiste en diabetes-educator

Ik studeerde Biomedische Wetenschappen en heb me daarna bijgeschoold als diëtiste. Binnen de praktijk begeleid ik patiënten met voedingsgerelateerde vragen of problemen zoals vermageren, eetstoornissen, sportvoeding, diabetes, intoleranties en allergieën.

Ik help ook u graag om een gezond een aangepast voedingspatroon uit te stippelen.

Handig om te weten: ik ben alleen op woensdag aanwezig in de praktijk, want op andere dagen sta ik als biologieleerkracht voor middelbare scholieren in Antwerpen. Ik vind het zeer fijn dat ik mensen kan helpen en iets voor hen kan betekenen. Ik kom dus elke dag met veel plezier werken, en kijk ernaar uit u te ontmoeten!

ONS NETWERK

Wij werken dagelijks op één lijn samen met verpleegkundigen, psychologen, apothekers, sociale diensten,.. uit de regio. Wij verwijzen u graag naar ons brede netwerk.