Contact

Het Laar
Molenstraat 175
2840 Reet

Tel. 03/888.02.79
info@hetlaarhuisartsen.be

ARTSEN

Alle artsen zijn volledig geconventioneerd en houden zich aan de tarieven zoals afgesproken met het RIZIV.

KLARA AMPE

RIZIV 1-47414-26-004

KLARA AMPE

RIZIV 1-47414-26-004

Ik volgde mijn artsenopleiding aan de Universiteit van Gent en werk sinds 2004 met hart en ziel in deze praktijk.

Ik volgde een opleiding tropische geneeskunde aan het ITG.

Ik ben huisartsen-opleider en zorg voor de begeleiding van onze HAIO (Huisarts in Opleiding). Daarnaast ben ik lid van de algemene vergadering van DomusMedica.

Samen met u zoek ik graag naar de beste manier om uw gezondheid te bevorderen.

KRIS BLEYS

RIZIV 1-18166-77-004

KRIS BLEYS

RIZIV 1-18166-77-004

BART EVENS

RIZIV 1-73638-89-004

BART EVENS

RIZIV 1-73638-89-004

Elisabeth Segaert

RIZIV 1-05375-01-006

Elisabeth Segaert (HAIO)

RIZIV 1-05375-01-006

Ik studeerde in 2021 af als basisarts en startte vervolgens de driejarige opleiding tot huisarts. Vooraleer ik hier startte, werkte ik 6 maanden in een ziekenhuis. En nu volbreng ik het laatste deel van mijn opleiding in Het Laar. Ik zal hier werken tot september 2024.

Als arts geloof ik sterk in ‘shared-decision making’. Dat wil zeggen dat ik het belangrijk vind om goed naar je te luisteren, en dat ik altijd mijn best zal doen om samen met jou tot een beslissing of behandeling te komen waar jij je goed bij voelt.

Verpleegkundigen

Onze verpleegkundigen staan in voor bloedafnames, elektrocardiograms, preoperatieve onderzoeken, wondverzorging, verwijderen hechtingen, vaccinaties, opvolging van chronische aandoeningen zoals diabetes, intakegesprekken…

Door zo het werk van de huisartsen te verlichten, hebben die meer tijd voor jou.

LUDO VERCAMMEN

Algemeen coördinator – Verpleegkundige

LUDO VERCAMMEN

Algemeen coördinator – Verpleegkundige

Iedereen is welkom bij mij, maar gezien mijn opleiding als verpleegkundige kan je bij mij terecht voor bloedafname, ECG (filmpje van het hart), wondverzorging, verwijderen hechtingen, inspuitingen, vaccinaties, opvolging van chronische aandoeningen (na overleg en met goedkeuring van de arts), intakegesprek, oppuntstelling van jouw dossier, … Daarnaast kan de arts jou nog voor andere zaken bij mij langsturen.

Als verpleegkundige in de huisartsenpraktijk vind ik het zeer fijn om mensen te helpen en vooral om ‘zorg op maat’ te bieden. Naast mijn ruime ervaring als spoedgevallenverpleegkundige en leidinggevende binnen de ouderenzorg, beschouw ik mijn empathie en geduld als de grootste troeven om mijn job goed te kunnen uitoefenen

HILDE REYNDERS

VERPLEEGKUNDIGE

HILDE REYNDERS

VERPLEEGKUNDIGE

Ik heb 30 jaar als verpleegkundige in een ziekenhuis gewerkt. Vanaf september kom ik deeltijds het team van Het Laar versterken.

Ik zal de artsen ondersteunen met technische handelingen zoals bloedafnames, ECG’s (filmpjes van het hart), staalafnames en wondzorg. Daarnaast zal ik me ook toeleggen op educatie, preventie en systematische opvolging van bepaalde dossiers.

Ik kijk er enorm naar uit om samen te werken met verschillende disciplines. Als hecht, warm en klein team kunnen we heel persoonlijke contacten onderhouden – zowel met elkaar als met u. Zo gaan we samen voor hetzelfde doel: u de beste zorg bieden. Mijn hart ligt bij mensen, dus ik hoop hier zeker mijn deel aan bij te dragen.

Chloë De Bondt

Verpleegkundige

Chloë De Bondt

Verpleegkundige

Je kan bij mij terecht voor allerlei verpleegtechnische verzorging zoals bloedafnames en wondverzorging. Daarnaast help ik mee om de educatie, coaching en opvolging van onze chronische patiënten verder uit te werken. Dit gaat dan over patiënten met bijvoorbeeld COPD, diabetes of een cardiovasculaire belasting.

Je mag van mij ook psychosociale steun verwachten. Ik ben er immers van overtuigd dat een goed evenwicht tussen het psychisch en lichamelijk welzijn een positieve invloed heeft op genezingsprocessen. Kortom, ik wil je de best mogelijke zorgen bieden!

Pieter Symkens

Verpleegkundige

Pieter Symkens

Verpleegkundige

Binnen het team van Het Laar sta ik mee in voor bloedafnames, ECG’s, wondzorgen, inspuitingen, vaccins en de opvolging van dossiers. Naast mijn basisopleiding verpleegkunde heb ik mij verder bekwaamd tot palliatief verpleegkundige. Dit wil zeggen dat ik ook ondersteuning bied bij de grote en kleine zorgen en vragen rond het thema levenseinde.

Ik hoop dat je als patiënt rust bij me vindt en dat ik een luisterend oor voor je kan zijn, zodat ik je de zorg kan geven die het beste bij jou en je wensen past.

ONTHAAL

Onze onthaalmedewerkers zijn onmisbare schakels in ons team.

Ze verwelkomen je, maken afspraken, beantwoorden telefoons en mails, zorgen voor een vlotte administratie… en ze beheren de agenda van de artsen.

Zij kunnen je geen medisch advies geven en ze schrijven ook geen attesten uit. Daarvoor moet je een afspraak maken bij een arts.

Openingsuren onthaal:
Elke werkdag: 8-13 uur en 16-18 uur

Annick Massart

ONTHAAL

Annick Massart

ONTHAAL

Laura Lolea

ONTHAAL

Laura Lolea

ONTHAAL

In maart 2021 deed ik hier de eindstage voor mijn studies van Medisch Administratief Bediende… en ik kon in het team blijven werken! Daar was ik heel blij om. Als assistente ben ik het eerste aanspreekpunt voor patiënten; de schakel tussen u en de huisarts. U kan me contacteren voor afspraken, administratieve zaken en allerhande vragen.

Ik probeer steeds een luisterend oor te bieden en de nodige empathie aan de dag leggen. Ik vind het zeer fijn dat ik mensen kan helpen en iets voor hen kan betekenen. Ik kom dus elke dag met veel plezier werken, en kijk ernaar uit u te ontmoeten!

HILDE VAN DER VELPEN

Onthaal

HILDE VAN DER VELPEN

Onthaal

Me kort voorstellen? Ik ben Hilde en ik werk al meer dan 30 jaar in de gezondheidssector. Ik hou van mensen – jong en oud – en alle diverse persoonlijkheden die ik al mocht ontmoeten. Dat maakt ook mijn werk als onthaalmedewerker heel waardevol vind ik. Klantvriendelijkheid staat daarbij steeds centraal. Ik hoop je dus altijd op een aangename en meevoelende manier te kunnen helpen met aandacht voor jouw welzijn en tevredenheid. Tot ziens in Het Laar!

Gezondheidscoach

Een gezonde levensstijl gaat altijd hand in hand met gezonde voeding en voldoende bewegen.

Onze gezondheidscoach begeleidt je om op een positieve manier aan je gezondheid te werken. Ze helpt patiënten die met eetstoornissen kampen, intensief sporten, aan diabetes lijden, intoleranties of allergieën hebben… En ze organiseert bewegingssessies en workshops met tips om gezonder te leven.

Elien Aerts

Diëtiste – Gezondheidspromotor

Elien Aerts

Diëtiste – Gezondheidspromotor

Ik studeerde Biomedische Wetenschappen en heb me daarna bijgeschoold als diëtiste. Binnen de praktijk begeleid ik patiënten met voedingsgerelateerde vragen of problemen zoals vermageren, eetstoornissen, sportvoeding, diabetes, intoleranties en allergieën.

Ik help ook u graag om een gezond een aangepast voedingspatroon uit te stippelen.

Handig om te weten: ik ben alleen op woensdag aanwezig in de praktijk, want op andere dagen sta ik als biologieleerkracht voor middelbare scholieren in Antwerpen. Ik vind het zeer fijn dat ik mensen kan helpen en iets voor hen kan betekenen. Ik kom dus elke dag met veel plezier werken, en kijk ernaar uit u te ontmoeten!

PSYCHOLOOG

Onze psycholoog ondersteunt je om te leren omgaan met psychische uitdagingen zoals stress, angst, depressie of andere klachten. Patiënten vanaf 10 jaar kunnen bij haar terecht voor eerstelijnshulp, steeds op verwijzing van onze artsen.

ANNELIES MINNE

KLINISCH PSYCHOLOOG

ANNELIES MINNE

KLINISCH PSYCHOLOOG

Hallo, ik ben Annelies. Ik werk als klinisch psycholoog bij Het Laar. Mijn passie ligt in het ondersteunen van mensen bij diverse psychische uitdagingen zoals stress, angst, depressie of andere klachten. Samen werken we aan inzicht en persoonlijke groei, zodat jij weer evenwichtig en veerkrachtig in het leven kan staan.

Ik studeerde aan de KU Leuven en werk graag vanuit een cliëntgerichte en cognitief-gedragstherapeutische benadering. Daarbij geloof ik sterk in de verbinding tussen onze geest en ons lichaam. Als eerstelijnspsycholoog begeleid ik mensen bij lichte tot milde psychische klachten. Indien nodig, zoeken we samen naar de juiste gespecialiseerde hulp.

Je kan bij mij terecht op verwijzing van een van onze artsen. Ik ben beschikbaar op weekdagen van 17 tot 19 uur, behalve op dinsdag. Iedereen vanaf 10 jaar is welkom. Samen werken we aan een gezonde geest in een gezond lichaam.

ONS NETWERK

Wij werken dagelijks op één lijn samen met verpleegkundigen, psychologen, apothekers, sociale diensten… uit de regio. Wij verwijzen je graag naar ons brede netwerk.

Contact

Het Laar
Molenstraat 175
2840 Reet

Tel. 03/888.02.79
info@hetlaarhuisartsen.be