Afspraak maken

Onze praktijk is geopend van 8 tot 19 uur. Maak je afspraak online via www.afspraken.be of telefonisch via het secretariaat: 03 888 02 79.

Heb je een afspraak en kan je niet komen? Annuleer je afspraak ten laatste 1 uur op voorhand door ons te bellen (03 888 02 79) of online te annuleren. Wie zonder te verwittigen niet komt opdagen, zal de volgende keer ook het remgeld voor de gemiste afspraak moeten betalen. Dank voor je begrip.

Praktisch:

  • Een gewone raadpleging duurt 15 minuten. Wens je een langere afspraak, plan dan een dubbele afspraak in.
  • Kom je met meerdere personen, maak dan voor elk een afspraak.
  • Onze artsen doen hun best om zich aan de planning te houden, maar ze maken de gepaste tijd voor elke patiënt. Graag je begrip daarvoor.

Dringende oproepen

Heb je een medisch probleem dat niet kan wachten tot de praktijk open is (elke werkdag van 8 tot 19 uur)?

Dan kan je terecht bij de wachtdienst:

  • tijdens werkdagen (24/7): bel 03 888 02 79. Als geen van de artsen bereikbaar is, verneem je via het antwoordapparaat het telefoonnummer van de huisarts van wacht.

De dienst spoedgevallen in een ziekenhuis is er enkel voor noodsituaties en niet voor dagelijkse problemen.

HUISBEZOEKEN

Kom op consultatie als het enigszins kan. In de praktijk hebben we jouw dossier bij de hand en kunnen we je in de beste omstandigheden onderzoeken.

Huisbezoeken worden voorbehouden voor mensen met echte verplaatsingsmoeilijkheden zoals hoogbejaarden, bedlegerige patiënten en personen met een fysieke beperking. Vraag in dat geval je huisbezoek aan voor 10 uur door contact op te nemen met ons secretariaat op 03 888 02 79 (bereikbaar vanaf 8 uur).

De regio waarin we op huisbezoek komen, is beperkt tot de regio die hier aangeduid is:

bloedafname

Heeft een van onze artsen een bloedafname voorgeschreven? Onze verpleegkundigen zijn daarvoor, op afspraak, beschikbaar elke werkdag tussen 8 en 9 uur.

Maak je afspraak online via www.afspraken.be (zoek op “verpleegkundige Vercammen Ludo” of “verpleegkundige Reynders Hilde”) of telefonisch via het secretariaat: 03 888 02 79.

Tarieven

  • Al onze artsen zijn geconventioneerd. Dat wil zeggen dat zij zich houden aan de RIZIV-tarieven. Je betaalt enkel het remgeld.
  • Je kan in onze praktijk met Bancontact of cash betalen. Uit veiligheidsoverwegingen verkiezen we Bancontact.

Twijfel je om een doktersafspraak te maken omdat je in een moeilijke financiële situatie zit? Bespreek het met ons, en we zoeken naar een oplossing. Jouw gezondheid is het allerbelangrijkste.