NIEUWSBERICHT:
Bewegen Op Verwijzing

Bewegen Op Verwijzing

31 mei 2024

Wil je meer bewegen, maar weet je niet hoe je moet beginnen? Bewegen Op Verwijzing helpt je op weg.

Met een verwijsbrief van je zorgverlener kan je terecht bij een professionele Bewegen Op Verwijzing-coach. Samen maken jullie een beweegplan dat helemaal past bij jouw dagelijks leven. Zo wordt bewegen leuk, haalbaar én betaalbaar.

En het resultaat? Jij voelt je fitter en beter in je vel.

Kristel Verrydt is een Bewegen Op Verwijzing-coach. Ze komt op regelmatige basis naar medisch huis Het Laar. Als je een verwijsbrief hebt, kan je bij haar een afspraak maken om je beweegplan op te stellen.

Praktisch

Op onze website lees je wanneer Kristel naar MH Het Laar komt. Maak je afspraak met haar via www.mhhetlaar.be/workshops. Een verwijsbrief vanuit MH Het Laar is noodzakelijk.

Kostprijs

Dankzij Bewegen Op Verwijzing profiteer je van heel lage tarieven. Je betaalt Kristel maar 5 euro per kwartier voor een individuele sessie, en 1 euro per kwartier voor een groepssessie. Heb jij recht op een verhoogde tegemoetkoming? Dan krijg je extra korting. Kortom: dankzij Bewegen Op Verwijzing krijg je privébegeleiding van een professionele coach voor weinig geld!

Sommige mutualiteiten betalen bovendien de kosten terug (geheel of gedeeltelijk). Informeer je hierover bij jouw mutualiteit.

Verwijsbrief

Zowel onze artsen, verpleegkundigen als diëtiste/gezondheidscoach kunnen zorgen voor een verwijsbrief. Om onze artsen te ontlasten, vragen we je echter om hiervoor een afspraak te maken bij een verpleegkundige of diëtiste/gezondheidscoach.

Nog vragen?

Neem contact op met Elien, onze gezondheidscoach:

Tel.: 03 888 02 79 (op maandag, dinsdag en woensdag) Mail: elien.aerts@mhhetlaar.be