Het Laar

Onze artsenpraktijk wil nabije en kwalitatieve zorgen bieden, op maat van de patiënt. 

We willen u begeleiden om in optimale gezondheid te leven. We geloven heel sterk in de mogelijkheid van elke mens om positieve keuzes te maken voor zijn gezondheid. Wij willen je hierover informeren en hierin stimuleren. 

Gezondheid wordt niet enkel bepaald door fysiek welbevinden, maar ook door hoe je je in je vel voelt, wat je leven zin geeft, hoe je omringd wordt. Daarom nemen we in onze praktijk de tijd om hierover met je in gesprek te gaan en een goede relatie op te bouwen. We weten graag wie jij bent en wat je zelf denkt. Op deze manier kunnen we je vanuit onze medische expertise beter ondersteunen en begeleiden. 

We trachten onze kennis en vaardigheden zeer breed te houden en scholen regelmatig bij. 

Door samen te werken in een groepspraktijk kunnen we zorgen voor een continue zorg en ook voldoende ruimte inplannen om bij te scholen, tijd met ons gezin door te brengen, onze geest te voeden . 

We vormen een goed team met verschillende thuisverpleegkundigen, apothekers, kinesisten, … We hechten veel aandacht aan deze samenwerkingen. Zeker bij de zorg voor onze chronische patiënten vormt dit absoluut een meerwaarde. 

Als het nodig is, sturen we gericht door naar andere gezondheidswerker in eerste lijn of een specialist.