Corona-uitbraak

Corona-uitbraak

De komende weken zal de huisartsenpraktijk omwille van de Corona-uitbraak anders georganiseerd worden. Om alle onze patiënten gepaste zorgen te kunnen bieden, rekenen we ook op uw medewerking.

In onze praktijk nemen we ook een aantal hygiënische maatregelen, om ieders veiligheid maximaal te waarborgen.

U kan vanaf nu enkel telefonisch een afspraak maken. Het kan zijn dat u hierdoor even moet wachten vooraleer we u te woord kunnen staan. Wij zullen aan de telefoon een inschatting maken van uw situatie en met u verder bespreken wat de volgende stappen zijn.

Mogelijks kunnen we u volledig telefonisch bijstaan, dan ontvangt u de nodige voorschiften en attesten per mail. Deze consulten rekenen wij aan via ons medisch programma via derde betaler. U hoeft dus geen remgeld te betalen, de mutualiteit vergoedt ons.

Als u een afspraak krijgt op de praktijk:

  • Volg goed de instructies.
  • Was uw handen regelmatig met water en zeep, houd voldoende afstand, hoest in een papieren zakdoekje en gooi het meteen weg.
  • We willen vermijden om verschillende mensen in de wachtzaal bijeen te brengen. Kom daarom alleen naar de praktijk, of met maximum 1 mantelzorger.
  • Wacht in uw wagen tot het uw beurt is.
  • Ontsmet steeds uw handen met de alcoholgel bij het binnenkomen van de praktijk.
  • Vraag een mondmasker indien u vaak hoest of niest.
  • Wij voorzien een aparte consultatie en ingang voor de mensen met bovenste luchtwegklachten.

In sommige gevallen zullen we samen met u besluiten dat een bezoek aan huis noodzakelijk is. Gezien de bijzondere omstandigheden, zullen we dit ook met de nodige voorzorgen doen.

We hebben er alle vertrouwen in dat we deze periode samen goed zullen doorkomen, met jullie warme steun en medewerking loopt het tot nu toe vlot.

Meer info

Voor meer informatie kan u terecht op info-coronavirus.be

Nieuwsbrief

Wij sturen een nieuwsbrief rond met de belangrijkste updates ivm het Corona-virus. Laat onderaan deze pagina uw e-mailadres achter als u graag op de hoogte blijft.

Veelgestelde vragen

Er is ook een PDF-document met veelgestelde vragen over COVID-19: